Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Om Oss

Om oss på VVS Comfort AS

Vanningsavdelingen og nettsiden www.torovanning.no er drevet av VVS Comfort. VVS Comfort har siden 1970 tallet vært importør av Toro vanningsanlegg. Vi importerte også Alprene kompresjonskuplinger frem til det ble solgt. De samme menneskene som startet Alprene startet i ettertid Supreme som også lager kompresjonskuplinger. Vi importerer disse og har et stort utvalg på lager her i Spydeberg.

Utvikkling

Nye tider og nye utfordringer krever tiltak for mer effektiv bruk av ressursene våre. Snart kommer det krav om mer effektiv bruk av blant annet vann og strøm – er du rustet for det? På VVS Comfort prøver vi å være et skritt foran og har startet implementeringen av sensorer på de fleste av våre anlegg, for å møte morgendagens standard med ansvarsfult bruk av vann.

Alle våre anlegg kan programmeres og styres via app eller datamaskin. Det er også mulig å installere sensorer på eksisterende anlegg for å forbedre effektiviteten av vannforbruket ytterligere. Det er for eksempel en regnsensor for å automatisk unngå vanning når det kommer en viss nedbørsmengde, eller en strømningsmåler for å oppdage lekkasjer eller bedre måle og begrense vannmengden. Gjenom å ha en effektiv pumpeanlegg, riktig dimensjonering av rør og riktigt typ av spredere kan mengden vann som førbrukes effektiviseres samt anvænning av strøm reduseres.

Nettbutikken

Nettbutikken er for kunder som vet hva de skal ha. Den henvender seg mot proffmarkedet, men privatpersoner kan også kjøpe. Til gjengjeld skal butikken være utformet slik at kunden lett kan orientere seg. Det betyr at kunder som har liten eller ingen erfaring med vanning må benytte Youtube eller andre ressurser for å lære om vanning.

Varene du bestiller sendes fra Næringsveien 10, 1820 Spydeberg. Vi har per i dag ingen henteordninger eller utsalg fra lager.

Te gjerne kontakt for å vite mer om oss!